Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Fiscul nu şi-a făcut planul de încasări la bugetul statului


   Finanțiștii vrânceni nu și-au realizat planul de încasări la bugetul statului însă au fost ajutați de încasările mai mari la bugetele de asigurări sociale pentru a îndeplini indicatorii stabiliți la București. În primul semestru din 2012, fiscul vrâncean a realizat venituri bugetare în sumă de  313,633 milioane lei, cu 8% mai mult față de programul stabilit la începutul anului. Finanțiștii au precizat că încasările au fost mai mari cu 4,8% și față de perioada similară a anului trecut.
   Pe capitole, încasări mai mici au fost la bugetul statului unde, față de programul stabilit la 129,5 milioane lei, inspectorii fiscului au încasat 126,4 milioane lei.
   Programul de încasări a fost depășit la bugetele de asigurări sociale. Astfel, la bugetul Fondului național unic de asigurări de sănătate au fost realizate încasări de 55,8 milioane lei, față de programul de 44,6 milioane lei. La bugetul asigurărilor sociale de stat s-au încasat 127,6 milioane lei, comparativ cu 111,2 milioane lei. În ceea ce privește bugetul asigurărilor pentru șomaj, programul de 3,4 milioane lei a fost depășit cu câteva sute de mii de lei. 

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?