Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

GALERIE FOTO: 40 de sportivi vrânceni premiaţi pentru rezultatele meritorii


   Sportivii vrânceni au fost recompensați ieri pentru eforturile depuse și rezultatele pe care le-au adus din competițiile naționale și internaționale în perioada iunie 2011-iunie 2012. Primăria și Consiliul Local Focșani au venit în ajutorul celor care reprezintă cu cinste județul în întrecerile sportive naționale și internaționale și au acordat premii în bani pentru 40 de sportivi de la cluburile din Vrancea celor care au depus muncă la antrenamente și competiții.
   Premiile în bani au variat cu sume cuprinse între 50 și 500 de lei. La festivitatea de premiere a participat și primarul Focșaniului, Decebal Bacinschi, acesta felicitându-i pe sportivi și antrenori pentru modul în care s-au pregătit și rezultatele obținute. Cele mai mari sume în bani le-au primit Cătălin Voicu (LPS Focșani, atletism) și Alexandru Palmă (CS Unirea Focșani, karate), câte 500 de lei fiecare.
Pe lista performerilor s-au regăsit echipa de rugby fete a LPS Focșani, dar și sportivi de la secții de dans sportiv, taekwondo, futsal, baschet, gimnastică, tir sportiv, judo, șah, tenis de câmp și handbal.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?