Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

S-a spânzurat în spatele casei


Un bărbat din satul Bicești, comuna Boghești, și-a pus capăt zilelor, după ce s-a întors din vizita pe care i-o făcuse concubinei sale.
Miercuri seara, la ora 18.31, polițiștii din Adjud au fost sesizați că un bărbat de 49 de ani, Clemansi Dodan, este spânzurat într-un copac din spatele casei. În urma cercetărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că înainte de     a-și pune capăt zilelor, bărbatul fusese în vizită la concubina sa. După ceva timp, el a revenit acasă.
Oamenii spun că bărbatul era și băut în momentul în care a decis să-și ia viața. 
Fără să stea pe gânduri, el a agățat o funie de un copac din spatele casei, apoi s-a sinucis. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost observat de vecini, aceștia anunțând poliția. Medicii au ajuns și ei la fața locului, iar după câteva zeci de minute de resuscitare au declarat decesul.
Potrivit unor surse, anterior, bărbatul a mai avut alte trei tentative de suicid. Trupul neînsuflețit al bărbatului de 49 de ani a fost dus la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei morții.
Cercetările continuă în acest caz, pentru a se stabili cu exactitate care au fost motivele ce l-au determinat pe bărbat să recurgă la acest gest extrem.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?