Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Filmul „Prometheus“, în premieră la Balada


   Cinematograful Balada vă așteaptă și în acest sfârșit de săptămână cu cele mai noi și mai apreciate filme ale momentului. Astfel, sâmbătă și duminică, de la ora 15.00, cei mici pot vedea un amuzant film pentru copii, „Câini și pisici 2”. De la ora 17.00 este programat filmul „Plăcinta americană. Din nou pe felie”, o comedie romantică. Personajele cu care am făcut cunoștință acum mai mult de un deceniu se întorc la East Great Falls pentru întîlnirea de zece ani.
   Pe parcursul unui weekend prelungit, aceștia vor descoperi ce s-a schimbat, ce a rămas la fel, dar și faptul că timpul și distanțele nu și-au lăsat amprenta asupra prieteniei dintre ei. De la ora 19.00 puteți vedea „Prometheus” (fantastic, aventură, acțiune), în premieră, film care se află pe primele locuri în box office. Cu „Prometheus”, Ridley Scott, regizorul seriei „Alien” și a filmului „Gladiatorul”, a creat o nouă mitologie în care o echipă de exploratori descoperă indicii despre originile omenirii, care îi conduc într-o călătorie tulburătoare la bordul navei Prometheus, spre cele mai întunecate colțuri ale Universului. Acolo, ei trebuie să ducă o luptă înspăimântătoare pentru a salva viitorul rasei umane. Prețul unui bilet este de 5 lei. Excepție fac filmele pentru copii, de la orele 15.00, la care intrarea va fi liberă, după cum a anunțat Primăria, în programul oficial al manifestărilor.
   Filme vor fi duminică și la Casa de Cultură din Odobești. De la ora 11.00 puteți viziona filmul pentru copii „Hop, țop!”, iar de la orele 13.00 și 15.00 „Lumea de dincolo”. Tot duminică, la Căminul Cultural din Faraoane, localnicii pot vedea, de la ora 20.00, filmul „Căpitanul America”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?