Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

GALERIE FOTO: CSŞ Adjud, premiat cu medalii la Festivalul Handbalului Juvenil


   Festivalul Handbalului Juvenil, ediția 2012, s-a încheiat. 50 de echipe, reprezentând 41 de cluburi din trei țări (Ungaria, Republica Moldova și România) s-au întrecut timp de trei zile în cinci săli din Baia Mare. La capătul competiției – care a contabilizat 123 de meciuri, toți jucătorii (circa 850) au primit medaliile de campioni și fiecare echipă a câștigat locul 1, oficialii clubului organizator, Extrem Baia Mare, dorind să le demonstreze copiilor că mai important decât să câștigi un premiu este modul în care lupți pentru el.
   Arbitrajul a fost asigurat de juniori ai clubului Extrem Baia Mare, campionii naționali ai acestui an competițional, juniorii 1 și 2 fiind cei care au oficiat festivitatea de premiere. Ca în fiecare an, festivalul a fost compus nu numai din partidele de handbal, ci a fost „pigmentat” de câteva personaje de poveste, personaje care „au dansat” dupa cum le-a dictat maestrul de ceremonii Alexandru Costache.
   Meciurile de mini și maxihandbal, discoteca sportivilor, o expoziție de imagini din ediții precedente, dezbaterile celor mari au fost alte puncte din festival. Ca de fiecare dată, însă, parada sportivilor a fost cel mai gustat moment, micii handbaliști parcurgând distanța de la Primăria Baia Mare până la Sala Polivalentă pe jos, fiecare echipă scandându-și numele orașului de proveniență. La capătul ediției 2012 de festival, bucuria e mare: număr record de echipe participante, implicit număr record de participanți.
   Pentru ediția 2013, când va fi a 10-a ediție de Festival al Handbalului Juvenil, deja se pun la cale surprize cum nu au mai fost. Organizator al Festivalului Handbalului Juvenil, a fost ca în fiecare an, Clubul Sportiv Extrem Baia Mare. Parteneri: Primăria Baia Mare și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Maramures. La competiție a participat și echipa de juniori III a CSÅž Adjud, formație antrenată de profesorul Emil Dumitru. Chiar dacă au resimțit oboseala, adjudenii nu s-au făcut de râs și s-au clasat în final pe locul 6, primind felicitări din partea organizatorilor.

Rezultatele echipei adjudene:
9-25 (5-16) cu Inter Handbal Chișinău, 13-20 (8-11) cu CSÅž Călărași, 10-21 (6-11) cu Transilvania Cluj Napoca, 12-10 (7-5) cu AS Danibius Corabia, 20-17 (8-7) cu Adep Satu Mare, 10-30 (9-16) cu CSÅž Călărași.

Clasament final – masculin 1998
1. U Transilvania Cluj
2. Inter Handbal Chișinău
3. CS Extrem Baia Mare
4. CS Blejoi
5. CSS Călărași
6. CSS Nr. 3 Adjud
7. CS Adep Satu Mare
8. CS Seini
9. AS Danubius Corabia.

Vor participa la Cupa Onești
    De miercuri până vineri, echipele de juniori III și IV ale CSÅž Adjud vor partciipa la ediția a XVI-a a turneului „Cupa Onești”, competiție înscrisă în calendarul activităților educative naționale ale Ministerului Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului. Alături de CSÅž Adjud, la startul întrecerii se vor alinia echipe școlare de handbal din Bacău, Slobozia, Roman, Tulcea, Caracal, Galați, Giurgiu, Iași, Focșani, Sfântu Gheorghe, Vaslui și din alte localități.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?