Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Focşăneanul Alex Lăudatu a stat lângă italianul Balotelli


   Dacă Mutu, Rădoi sau Săpunaru au lipsit de la Campionatul European de fotbal, alături de întreaga delegație a României, pe lângă Dumitru Dragomir, de la Ligă și Mircea Sandu de la FRF, țara noastră a fost reprezentantă de doi puști pasionați și jucători de fotbal. În calitate de sponsor oficial al turneului, McDonald’s a organizat în Europa competiția fotbalistică Player’s Escort, în urma căreia 682 de copii din 34 de țări au însoțit fotbaliștii pe terenul de fotbal, la meciurile din Polonia și Ucraina.
   Românii au fost cei mai norocoși, fiind aleși pentru finala dintre Spania și Italia! Alexandru Lăudatu, cel mai bun jucător al grupei 2002 de la CSM Focșani a mers cu tatăl său la Kiev, pentru finala Euro. Ca și colegul său de la Dynamic Craiova, Alex își dorea să-l vadă pe starul lui Real Madrid, Cristiano Ronaldo. „N-am avut noroc, l-au trimis acasă spaniolii. Nu mi-a ieșit nici cu Olanda, nici cu Robben. Åži-așa, să-l țin de mînă pe Balotelli chiar și cîteva secunde a fost uluitor!”, a mărturisit Alexandru, copil care a  terminat primele patru clase la Åžcoala Nicolae Iorga din Focșani și vrea să continue școala la Liceul cu Program Sportiv.
   A început cariera fotbalistică la vârsta de 5 ani și jumătate, când a mers de unul singur la Stadionul Milcovul și a fost cooptat în toamna lui 2007 la grupa CSM-ului, antrenată pe atunci de Petrică Ene, grupă care ulterior a fost preluată de Elvis Ilaș. Alex a avut un parcurs ascendent, fiind desemnat cel mai bun jucător, cel mai tehnic și golgeter la numeroase turnee naționale, fiind copilul cu cele mai multe goluri marcate la categoria lui de vârstă din Vrancea și, probabil, din țară.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?