Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

A doua victorie pentru voleibalistele Focşaniului


   Formația de volei feminin CSM Focșani 2007 a reușit a doua victorie în campionat în Sala Polivalentă, unde a întâlnit pe CET Govora CNMB Rîmnicu Vâlcea, scor final 3-0 (25-14, 26-24, 25-17). Cu o formulă de joc devenită tradițională, CSM Focșani 2007 își cristalizează o manieră proprie de joc și reușește să găsească resursele pentru a se impune, chiar și atunci când evoluția echipei nu strălucește. Așa s-a întâmplat și sâmbătă, când, după un prim set câștigat cu detașare, la 14, a urmat un al doilea în care s-a ajuns la 19-12. La acest scor, ceva s-a rupt în prestația gazdelor al căror avantaj s-a topit punct cu punct, până s-a ajuns la 24-24. 
   Fetele Focșaniului au întrerupt seria erorilor și, cu punctele valorii lor superioare, și-au adjudecat setul al doilea la 24. În ultimul set, vîlcencele au ținut aproape de focșănence, însă după 11-9, CSM Focșani 2007 s-a desprins, ajungând la 21-13, 23-16 pentru a încheia cu 25-17. Partida a avut multe momente de foarte frumos spectacol voleibalistic, la care au contribuit gazdele, cu o valoare, indiscutabil, superioară, dar și oaspetele, care au un excelent joc de apărare, o mare mobilitate în teren care le ajută să recupereze mingi ce par pierdute și au un entuziasm prin care compensează diferențele de talie sau de experiență competițională față de adversare. 
   CSM Focșani 2007: Georgia Cristina Botezatu, Rositsa Kirilova, Ana Maria Cimpoeșu, Elena Mogoszanu, Zlatina Shtarbanova, Romina Coman, Mihaela Tașkiran, Alexandra Bîrgăoanu, Alexandra Blaga, Ana Boantă, Mihaela Cîrlan, Georgiana Tisianu. Sâmbăta viitoare, la Focșani vine formația CSU Galați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?