Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Cum îşi menţine Donatella Versace tinereţea


   Creatoarea de modă Donatella Versace, în vârstă de 57 de ani, a declarat într-un interviu recent că doarme într-o ladă frigorifică „în fiecare noapte” pentru a-și menține tinerețea.
   Ea a recunoscut că a folosit botox în trecut, doar „numai în zona feței, nu pe trup”. Potrivit creatoarei italiene, aspectul tineresc al fizicului ei reprezintă „rezultatul unei munci din răsputeri” și a faptului că doarme câteva ore în fiecare noapte într-o ladă frigorifică. „Cum reușesc să mă mențin tânără? Nu ați auzit încă? Dorm în fiecare noapte într-o ladă frigorifică”, a spus Donatella Versace.
Ea a dezvăluit, totodată, că este bună prietenă cu Miuccia Prada, nepoata lui Mario Prada, fondatorul casei care îi poartă numele.
   Donatella Versace, născută pe 2 mai 1955, este vicepreședintele executiv și designerul principal al grupului Versace. Creatoarea italiană deține 20% din acțiunile casei de modă Versace, iar fratele ei, Santo Versace, deține 30 de procente. Allegra Versace, fiica Donatellei, a moștenit 50% din acțiunile grupului, după moartea lui Gianni Versace, fratele Donatellei și fondatorul acestei case de modă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?