Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Circulaţia restricţionată sâmbătă în Capitală, pentru Marşul Diversităţii


   Circulația rutieră este restricționată, sâmbătă, între orele 16.30 și 19.00, pe bulevardele Libertății, Unirii și în Piața Națiunile Unite, pentru Marșul Diversității, la care sunt așteptate să participe aproximativ 500 de persoane.
   Marșul Diversității, organizat de Asociația Accept în cadrul GayFest, va avea loc sâmbătă, pe traseul Piața Unirii – Piața Constituției – metrou Izvor. Participanții se vor aduna, de la ora 17.00, pe Bulevardul Unirii, pe sensul de mers spre Piața Constituției, iar de la 17.30 vor pleca în marș.
   Între orele 16.30 și 19.00, traficul rutier va fi restricționat pe Bulevardul Libertății, între Calea 13 Septembrie și Splaiul Independenței, pe Bulevardul Unirii, între Bulevardul I.C. Brătianu și Piața Constituției, precum și pe Bulevardul Națiunile Unite, între strada Hașdeu și Piața Națiunile Unite, potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei.
   Åžoferii pot circula pe rutele Calea Rahovei – Bulevardul Regina Maria – Bulevardul I.C. Brătianu – Piața Unirii – Piața Universității, pe Bulevardul Unirii, dinspre Piața Alba Iulia – Bulevardul I.C. Brătianu către Piața Universității sau pe Splaiul Independenței către Piața Operei Române.
Loredana este ambasadoarea campaniei „Eu sunt! Tu?, pentru construirea comunității LGBT, și va participa la Marșul Diversității.
   „Această ocazie să fiu ambasadoare – e un titlu atât de onorant – a campaniei «Eu sunt! Tu?» mă și obligă și sper să facem ca această săptămână să fie memorabilă pentru comunitatea LGBT, dar și pentru prieteni, cunoscuți” ai acestor persoane, a spus Loredana, cunoscută susținătoare a drepturilor persoanelor LGBT.
   Ea a mai menționat că are „foarte mulți prieteni în această comunitate, prieteni în adevăratul sens al cuvântului”, apreciindu-i pe aceștia pentru deschidere, disponibilitate și latura lor creativă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?