Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

O bătrânică de 71 de ani s-a dat violată


   O bătrânică, din comuna Slobozia Ciorăști, a reclamat că a fost violată, după care și-a retras plângerea. În cele din urmă, s-a aflat că partida de sex s-a derulat cu acordul său.
   Zilele trecute, femeia, în vârstă de 71 de ani, a mers la postul de poliție din comună și i-a spus polițistului că a fost lovită de un consătean. O zi mai târziu, ea a ajuns și la spital pentru a primi îngrijiri medicale, după care a plecat acasă. În baza sesizării făcute, oamenii legii au început să facă verificări, pentru a stabili dacă cele sesizate de bătrână se confirmă.
   Din vorbă-n, în vorbă, ea le-a mai spus oamenilor legii că a fost și violată de cel care a lovit-o. Bărbatul a fost repede identificat și luat la întrebări de polițiști. Acesta nu a negat că a întreținut relații sexuale cu bătrâna, dar a susțină că partida a fost de bunăvoie, nefiind vorba de niciun viol.
La două zile diferență, bătrânica a trecut din nou pe la poliție, solicitând încetarea cercetărilor, motivând că nu are nicio pretenție față de bărbatul pe care l-a reclamat. Totodată, ea a refuzat să meargă la Serviciul de Medicină Legală, știind probabil, că în urma examinării, acuzațiile de viol nu ar avea nicio susținere.
   Având în vedere că ambele sesizări, respectiv cea de lovire și cea de viol, au fost retrase, acțiunea penală va înceta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?