Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Focşănean strivit de stânci pe Valea Oltului


   Un tânăr de 25 de ani, din Focșani, a ajuns la Spitalul Județean Vâlcea după ce, peste mașina în care se afla au căzut bucăți de stânci, care cântăreau peste 14 tone. Incidentul s-a produs luni noapte, pe Valea Oltului.
   Bărbatul se afla în mașina unui prieten din Galați. În dreptul localității Călimănești, din Vâlcea, în timp ce erau în trafic, peste autoturismul marca Citroen s-au prăbușit bucăți de stânci, de pe partea dreaptă a sensului de mers. Șoferul, în vârstă de 39 de ani, din Galați nu a pățit mai nimic. Pasagerul din dreapta, respectiv Cosmin N., de 25 de ani, din Focșani, a fost rănit grav.
   Polițiștii vâlceni arată într-un comunicat de presă că „la data de 25 iunie a.c., în jurul orei 00.04, M. Eugen, de 39 ani, din municipiul Galați, județul Galați, a condus pe DN 7, în localitatea Călimănești spre Râmnicu Vâlcea , un autoturism marca Citroen, iar la km 200 + 400 metri, a fost surprins de o cădere masivă de roci de pe versantul din dreapta sensului său de deplasare. În urma impactului, a rezultat rănirea gravă a unui pasager din autoturism și avarierea autoturismului. Traficul în zonă a fost blocat total până în jurul orei 02.30. Persoana rănită, N. Cosmin, de 25 ani, din municipiul Focșani, județul Vrancea, a fost transportată la Spitalul Județean Vâlcea, unde a fost diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral cu plaga contuză parietală dreaptă, traumatism toraco-abdominal, multiple fracturi. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ și i-a fost recoltată o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”.
   Circulația pe Valea Oltului va fi restricționată pe timpul zilei, pentru trei săptămâni, pentru ca alpiniștii să îndepărteze stâncile aflate pe punctul de a cădea de pe versanți, pe carosabil.
     

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?