Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

ULTIMA ORĂ : GALERIE FOTO: Un poliţist a tras după un motocilist


   Un polițșit din cadrul Biroului Rutier Focșani a tras patru focuri de armă, după ce un motociclist nu s-a lăsat testat cu aparatul alcooltest. Incidentul s-a produs în jurul orei 22.00, pe strada Peneș Curcanul, din Focșani.
   Agentul șef adjunct Cristinel Vîntdevară se afla în timpul serviciului. La intersecția de la Casa Cărții acestuia i s-a părut suspect un motociclist și a plecat în urmărirea sa. Tȃnărul de pe motocicletă nu a vrut nicicum să oprească, plimbȃndu-l pe polițist pe mai multe străzi. În cele din urmă, el s-a dat bătut și a oprit pe strada Peneș Curcanul. Pentru că mirosea a alcool, agentul a vrut să-l testeze cu aparatul alcooltest, pentru a stabili dacă motociclistul consumase alcool înainte de a pleca la plimbare cu motocicleta. Tȃnărul i-a spus că dacă vrea să facă asta, polițistul trebuie să-l prindă și a luat-o la fugă, spre Piața Moldovei.
   Agentul a lăsat mașina și a lua-o după el, printre blocuri. Pentru că motociclistul nu a vrut să cedeze, agentul șef adjunct Cristinel Vîntdevară l-a somat, după care a tras un foc de armă în plan vertical. Tȃnărul nu s-a speriat și a continuat să fugă, timp în care polițistul a mai executat alte trei focuri de armă. Între timp, la fața locului a venit în sprijin un echipaj de la Ordine Publică, polițiștii reușind să-l imobilizeze pe tȃnăr. Totodată, oamenii legii i-au stabilit și identitatea. Ei spun că acesta se numește Marius Săvel M., are 26 de ani și este din Focșani.
   După ce a fost imobilizat, tânărul a fost dus la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice de sȃnge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Totodată, i-a fost întocmit și un dosar penal de cercetare. „ÈŠn timpul urmăririi, agentul de poliție a executat patru focuri de armă în plan vertical și a fost chemat în sprijin un echipaj de la Ordine Publică, în scurt timp reușindu-se imobilizarea motociclistulul. S-a întocmit dosar penal, iar cercetările continuă pentru tragerea la răspundere  a celui în cauză”, a declarat inspectorul Cătălina Murariu, purtătorul de cuvȃnt al IPJ Vrancea.
   Aseară, în jurul orei 22.30, mai mulți polițiști, printre care și de la Serviciul Criminalistic, se aflau pe strada Peneș Curcanul pentru a face verificări.

11 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?