Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Cantonament la Snagov pentru 4 atleţi vrânceni


   Cel mai bun sportiv al județului în 2011, atletul Cătălin Voicu se află de astăzi într-un stagiu de pregătire centralizată la Snagov alături de antrenorul Gicu Alexandrescu, dar și de ceilalți componenți ai Lotului Național de juniori al României.
   Sportivul se pregătește pentru competițiile importante din acest an: Campionatul Național în aer liber și Campionatul Balcanic. „Cătălin Voicu va urma un program de pregătire special, deoarece are obiective mari pentru acest an. Medalia de aur la Campionatul Național, o medalie la Campionatul Balcanic și participarea la Campionatul Mondial de juniori, care este programat în Spania în luna august”, ne-a declarat antrenorul Alexandrescu.
   Voicu, care reprezintă în competițiile naționale clubul CSA Steaua București s-a clasat pe locul trei în proba de tineret la ediția din acest an a Campionatului Național de atletism pentru tineret și seniori. Sportivul a concurat în proba de 800 metri și a terminat cursa cu timpul de 1,54.10.
   Totodată, în cantonamentul de la Snagov vor merge în aceste zile alți trei atleți vrânceni, legitimați la LPS (George Cosmin Musteață, Vlad Dulcescu și Daniela Nicoleta Coman). „Musteață are ca obiectiv obținerea unei medalii la Naționale și o clasare în primii trei sportivi la Balcaniadă, iar Coman și-a propus două medalii la Naționale și îndeplinirea baremului pentru participarea la Campionatul Mondial din Spania”, a mai precizat antrenorul Gicu Alexandrescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?