Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Conducerea PDL a demisionat în bloc


   Conducerea PDL, în frunte cu Emil Boc, a demisionat aseară, după dezastrul de la alegerile locale de duminica trecută. Emil Boc a anunțat că nu va mai candida pentru președinția partidului, el urmând să rămână doar primar, la Cluj Napoca.
   Pe parcursul întregii zile de ieri, pedeliștii întruniți în Colegiul Director au votat de mai multe ori diverse variante privind soarta conducerii partidului.
   PDL urmează să aibă o conducere interimară până la organizarea de alegeri. Ei au lansat acuzații grave unul la adresa celuilalt, potrivit Antena 3:

Dorin Florea, către Roberta Anastase: „Te crezi la discotecă. Te-am pus șefă la Parlament să numeri bile, nu să îți bați joc”.

Vasile Blaga, către Spânu: „Acum vorbim de PDL, nu de MRU. Mesia nu mai există. Am avut doi, unul din ei l-am avut noi”.

Vasile Blaga, către Elena Udrea: „Å¢i-ai pus toți delfinii în funcții”

Elena Udrea îi răspunde lui Blaga: „Observ că se caută un țap ispășitor și se dă vina pe mine. Eu nu am luat acasă banii de la minister. Nu am nevoie de bani. Fiecare dintre voi știți foarte bine unde sunt banii de la Ministerul Dezvoltării”

Gheorghe Falcă: „L-ați scăpat din hățuri pe Ungureanu. Dacă rămânea prim-ministru, nu se întâmplau toate astea”

Gheorghe Falcă, spre Anastase: „Te-am pus la Cameră ca să numeri voturile, nu ca să le pierzi”.

Dorin Florea cere demisia conducerii partidului: ”Nu mai are rost să mai rămâneți”

Emil Boc, în ședința Colegiul Director al PDL: „Mă supun deciziei dumneavoastră. Cum decideți voi, așa fac”.

Constantin Ostaficiuc: „Nu are rost să ne mai mințim. Să avem curajul să spunem: Tu,da! Tu,nu!”

Udrea, în ședința Colegiul Director al PDL: „Sunt singura care mi-am dat demisia din toate funcțiile din partid. V-a convenit când la orice inaugurare nu tăiați nici o panglică fără mine. Doi ani am stat numai pe drumuri. Acum îmi spuneți că eu sunt singura vinovată. Eu nu am dat niciodată bani pe ochi frumoși”

Berceanu: „E ultima ședință la care mai vin pentru că vă bateți joc”

Gheorghe Stefan „Pinalti”: „Dacă de aici nu plecăm acasă cu o soluție, putem să plecăm acasă de tot, că nu mai obținem nici un parlamentar”.

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?