Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

Judecat pentru tentativă de viol


   O femeie din satul Haret era cât pe ce să fie violată în propria casă de un consătean, care a dat buzna în casa acesteia în seara de 9 martie. Femeia  susține că, în jurul orelor 20.00, s-a trezit în locuință cu Vili Adam, care s-a năpustit asupra ei, încercând să întrețină relații intime. „Chiar el mi-a spus că pentru asta a venit. M-am luptat cu el, iar într-un final am reușit să ies afară și să țip, moment în care s-a speriat și a fugit”, a povestit femeia magistraților pănceni. Aceasta a adăugat că nu și-a dat seama dacă agresorul se afla sau nu în stare de ebrietate și că, până în ziua respectivă, nu vorbise deloc cu el. Potrivit rechizitoriului, bărbatul a fost identificat după căciula pe care a uitat-o la locul faptei.
   În fața judecătorului, Adam a respins, însă, acuzațiile, susținând că, în ziua respectivă, nu s-a aflat în localitate. „Am muncit la cineva în Pădureni, până la orele 19.30. Am venit acasă pe jos, mergând pe drumul către calea ferată, pe care am traversat-o și apoi am ieșit pe șoseaua națională. Am ajuns acasă în jurul orelor 20.00 și nu m-am întâlnit cu nimeni pe drum”, s-a apărat el.
   Vili Adam a recunoscut că pe 9 martie a purtat o îmbrăcăminte tip sport și că pe cap a avut un fes, dar a susținut că acesta se afla în posesia lui când a mers la Poliție pentru declarații. „Am prezentat polițiștilor fesul pe care l-am purtat și pe care l-au fotografiat, dar ei nu mi-au arătat fesul negru despre care spuneau că-mi aparține”, a precizat el.
   Pentru stabilirea adevărului, instanța a audiat, ieri, mai mulți martori. O parte dintre ei, însă, nu și-au mai menținut, în fața judecătorului, declarațiile date la Poliție, stârnind suspiciuni cu privire la veridicitatea noilor depoziții. Cea care și-a menținut atitudinea din perioada anchetei a fost concubina bărbatului, însă nici aceasta nu a putut preciza, cu exactitate, cu ce s-a ocupat Vili Adam la ora la care se presupune că a comis faptele, întrucât el a lipsit din domiciliu.
   Dacă va fi găsit vinovat, pe lângă pedeapsa prevăzută de lege, bărbatul ar putea fi obligat și la plata sumei de 1.000 de lei, bani pe care victima i-a solicitat ca daune morale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?