Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Aparat special pentru a vedea subiectele la Bac


   Cea de-a doua zi a examenului de Bacalaureat a fost liniștită, în Vrancea nefiind înregistrate incidente. Un singur candidat a absentat, potrivit reprezentanților Inspectoratului Åžcolar Județean (ISJ).
   De asemenea, un absolvent al Colegiului Tehnic „Gh. Asachi” din Focșani a solicitat ca la probele scrise, să i se permită accesul în sala de examen cu un aparat special, întrucât are probleme majore de vedere. Situația acestuia a fost adusă la cunoștința reprezentanților Ministerului Educației, care au solicitat comisiei județene să dea aviz favorabil cererii absolventului.
Astăzi, în ultima zi de evaluare a competențelor de comunicare în Limba Română, sunt așteptați să se prezinte la examen 211 candidați.
   Probele orale ale examenului de Bacalaureat, sesiunea iunie – iulie, continuă în perioada 18-22 iunie cu proba de evaluare a competențelor digitale – proba D. Evaluarea competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională – proba C, se va desfășura în perioada 25 – 27 iunie.
Potrivit calendarului oficial, prima probă scrisă, cea la Limba și Literatura Română, se va desfășura în data de 2 iulie, iar pe 4 iulie se va desfășura proba obligatorie a profilului. Ultima probă scrisă, cea la alegere a profilului și specializării, va avea loc în data de 6 iulie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?