Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Ghiduri pentru admiterea la liceu


   La Inspectoratul Åžcolar Județean (ISJ) vor ajunge, astăzi, cele 3.400 de exemplare ale „Ghidului Canditatului”, necesar absolvenților de clasa a VIII-a, în vederea alegerii liceului potrivit. Ghidurile vor fi înmânate directorilor unităților de învățământ, care le vor distribui absolvenților de clasa a VIII-a.
De asemenea, conducerea ISJ va organiza întâlniri cu părinții, pentru a-i pune în temă cu privire la oferta educațională a liceelor, dar și pentru a le aduce la cunoștință detalii importante despre desfășurarea Evaluării Naționale.
   De altfel, pe 15 iunie, elevii claselor a VIII-a încheie cursurile, Evaluarea Națională la limba română urmând a avea loc pe 25 iunie. Pe 27 iunie este programată să se desfășoare Evaluarea Națională la matematică. Afișarea rezultatelor se va face pe 29 iunie, iar pe 2 iulie vor fi afișate rezultatele finale, după soluționarea contestațiilor.
   În perioada 5-8 iulie, elevii vor completa opțiunile în fișele de înscriere, alături de părinți, iar pe 14 iulie va fi făcută repartizarea computerizată a elevilor în licee. Absolvenții de clasa a VIII-a vor încheia procesul de înscriere la liceu pe 16 iulie, când vor depune dosarele de înscriere la unitățile de învățământ unde au fost repartizați computerizat.
   Cei care nu vor depune dosarele, nu vor putea fi înscriși.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?