Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

Calculatoare pentru 813 elevi vrânceni


   Ministerul Educației a publicat lista finală a elevilor care vor beneficia de sprijin financiar pentru achiziționarea de calculatoare, în cadrul programului „Euro 200”. La nivelul județului Vrancea, 813 elevi, ce provin din familii cu posibilități materiale reduse, vor beneficia de sprijin financiar pentru a-și putea achiziționa un calculator. Lista completă a acestora poate fi consultată la adresa
http://www.euro200.edu.ro/nomenclatoare2012/beneficiar/VN/index.html
   Programul „Euro 200” pentru acordarea unui ajutor financiar în vederea stimulării achiziționării de calculatoare se adresează elevilor și studenților din învățământul de stat sau particular acreditat, în vârstă de până la 26 de ani, care provin din familii cu venituri brute lunare de maximun 150 de lei pe membru de familie, exclusiv beneficiarii unui calculator de tip desktop, conform Ordonanței de Urgență 87/2008.
   În cel mai scurt timp, Ministerul Educației va încheia un acord cu furnizorii de produse IT, astfel încât elevii să își poată achiziționa calculatoarele mult dorite. Fiecare beneficiar va primi puțin peste 800 de lei, pentru a-și cumpăra calculatorul mult visat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?