Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Alin nu s-a născut la Focşani. Deci minte


   Alin nu s-a născut la Focșani. S-a născut la Odobești. Nicio problemă, oraș frumos, podgorii, istorie. Ideea e că Alin minte. Căci în materialele lui electorale scrie că e născut la Focșani, deși nu e. Nu-i frumos și nu-i moral, Alinuș, băiatule, să înșeli cetățenii, să-i induci în eroare.
   Åži încă o precizare. Plângi acolo că ți s-au furat, acum patru ani, când ai pierdut, 700 de voturi. Ia mai uită-te o dată, că, în al doilea tur, diferența între tine și primar a fost de 1.078 de voturi, ca să nu mai vorbim de primul tur, când diferența a fost de 5.380 de voturi! La al doilea tur au participat mai puțini cetățeni, de asta a scăzut diferența, că altfel… Hai, mă, Aline, știm că matematica e grea, dar mai pune și tu burta pe un manual, pe o culegere, pe un buletin statistic… Åžtim că voi, pedeliștii, numărați numai cum vă convine, dar hai, că a venit vremea nemâniei, vorba rapsodului.
   Oricum, lasă, anul ăsta avem un singur tur, așa că nu trebuie să te mai perpelești două săptămâni ca să afli că ai pierdut. O să afli seara târziu, pe 10 iunie. Așa, te vei putea retrage la București, acolo unde îți este familia. Sau la Odobești, unde te-ai născut. Cum preferi…

8 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?