Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

ULTIMA ORĂ : GALERIE FOTO: Un autocar cu turiști s-a răsturnat la Nănești


   O persoană a murit și alte 16 au fost rănite, într-un accident de circulație produs în această dimineață pe DN 23, în afara localității Nănești.
   Șoferul unui autocar înmatriculat în Bulgaria, în care se aflau 25 de turiști ucrainieni, a adormit la volan și s-a răsturnat în șanțul de pe partea dreaptă a sensului său de mers. În urma accidentului, o femeie a murit, iar alte 16 persoane au ajuns la spital.
   La fața locului au ajuns șase echipaje de la ambulanță, două echipaje SMURD și unul de la descarcerare, pompierii acționând pentru scoaterea unei victime dintre fiarele autocarului.
   Pasagerii nu prea au avut timp să-și dea seama ce s-a întâmplat. Ei ne-au spus că dormeau și că, deodată s-au trezit în șanț și au auzit țipete. Polițiștii sunt și acum la fața locului pentru a cerceta împrejurările în care s-a produs accidentul. Comisarul șef Alexandru Cara ne-a precizat că autocarul avea doi șoferi, dar și faptul că a fost ridicată banda magnetică din autocar pentru a se stabili dacă timpii de odihnă au fost sau nu respectați. Turiștii, printre care și coi copii, urmau să fie aduși la Focșani și cazați la un hotel, până când o altă mașină va veni după ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?