Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

GALERIE FOTO: Romeo Vulpe, primarul oamenilor din Tănăsoaia


   Romeo Vulpe, primarul comunei Tănăsoaia, a decis să candideze pentru un nou mandat deoarece are un set de proiecte în localitate, pe care le-a început și vrea să le finalizeze, dar și pentru că are planuri de viitor. În mandatul din 2008-2012, comuna Tănăsoaia s-a ales cu drumuri asfaltate, școli renovate și construcții noi.
   Pe lista realizărilor primarului Romeo Vulpe figurează asfaltarea drumului Tănăsoaia-Călimăneasa, rețeaua de alimentare cu apă în satele Tănăsoaia, Gălbeni, Nănești și Vladnic, balastarea drumului de exploatare agricolă Gălbeni și Nănești. Totodată, drumurile din comună au fost deszăpezite de fiecare dată când a fost nevoie și în timp util. Åžcoala din comuna Tănăsoaia se află în curs de renovare, la fel și șanțurile betonate în satul Vladnic pe drumul comunal 72. Nici animalele nu au fost uitate de Romeo Vulpe, care a construit adăpători în satele Feldioara, Vladnic și Gălbeni.
   Pentru anii care urmează, primarul își dorește să continue alimentarea cu apă și în satele Feldioara și Covrag, iar în satele Călimăneasa și Costișa să foreze puțuri de apă. Drumurile comunale Feldioara-Covrag și Costișa-Liești vor fi asfaltate, iar școlile din Tănăsoaia și Feldioara vor fi extinse și modernizate conform normelor europene. „Noi avem experiența lucrurilor făcute în trecut. Nu la fel pot spune și despre contracandidații mei care sunt la început și care fac mai degrabă afaceri decât administrație publică locală în interesul cetățeanului. Din 2005 și până în prezent, toate obiectivele majore din comună le-am făcut din opoziție. Acum, am convingerea că Guvernul USL nu va face diferențe politice așa cum au făcut cei de la PDL, iar proiectele eligibile vor primi finanțare”, ne-a spus primarul Romeo Vulpe. El le spune cetățenilor din comuna Tănăsoaia că toate promisiunile pe care le-a făcut pentru mandatul ce urmează vor fi duse la îndeplinire. Pentru a putea face aceste lucruri, primarul le cere localnicilor să se prezinte la vot în număr cât mai mare pentru a putea avea o majoritate în Consiliul Local care să-i permită să demareze investiții pentru Tănăsoaia. „Doi consilieri din partea PDL s-au opus la toate proiectele inițiate de noi în Consiliul Local. Ei s-au opus fie că au fost proiecte mari sau mici, investiții pentru comunitate sau alte proiecte. Eu înțeleg că ei au fost contra comunității noastre”, a declarat Romeo Vulpe, care le dă asigurări cetățenilor săi că îi va trata și în mandatul viitor așa cum i-a obișnuit, cu respect și considerație.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?