Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Sandu Aur îşi doreşte ca Bogheştiul să fie o comună dezvoltată


   Candidatul USL pentru Primăria comunei Boghești, Sandu Aur, își dorește să schimbe fața comunității prin investiții în infrastructură, modernizarea și reabilitarea drumurilor și a școlilor. Sandu Aur are 54 de ani și este administratorul unei societăți comerciale.
   Pentru Primăria Boghești are pregătită o platformă care cuprinde mai multe obiective de realizat în următorii patru ani. El a terminat Facultatea de Drept din cadrul Universității Danubius din Galați, iar acum își dorește ca localitatea din care face parte să beneficieze de drumuri bune, rețele de apă și dotări suplimentare la școli. În primul rând, Sandu Aur vrea să modernizeze DJ 241 F Plăcinteni – Boghești – Prisecani – Tăbucești – Pleșești la care vrea să racordeze Drumul Comunal Bichești. Un alt obiectiv care se găsește în planul viitorului prim-gospodar al comunei este modernizarea drumurilor comunale Boghești-Chițcani și Bo-ghești-Iucani. O altă prioritate a viitorului primar Sandu Aur este realizarea unei rețele de alimentare cu apă pentru Boghești – Prisecani – Bichești – Tăbucești – Pleșești. El susține că nu vrea să facă promisiuni mari pentru primul său mandat de primar și că faptele vor vorbi de la sine. „Îmi doresc foarte mult să facem drumurile. Nu vreau să fac promisiuni foarte mari. Vreau doar ca atunci când voi fi primar să pot realiza tot ce mi-am propus. Dacă fac toate aceste lucruri sunt mulțumit”, ne-a declarat Sandu Aur, candidatul USL la Primăria Boghești.
   Pentru că elevii merg pe jos până la școală, viitorul primar a trecut în lista sa de priorități și dotarea școlii cu un microbuz pentru transport elevi, dar și realizarea unui Cămin Cultural în satul Boghești. „Exact cum mergeam noi pe jos la școală în urmă cu 50 de ani așa se merge și acum. Mai avem să mai arăm cu plugul de lemn”, spune cu necaz viitorul primar.
   În satele Plăcinteni și Chițcani, Sandu Aur și-a propus să foreze puțuri de alimentare cu apă pentru a asigura comunității sale minimul de utilități. El și-a adus aminte și de greutățile prin care au trecut locuitorii din Boghești în iarna care a trecut, drept pentru care a prins în lista sa și lucrări de deszăpezire pe timp de iarnă. De asemenea, pentru următorii patru ani, viitorul edil al comunei Boghești promite că va întreține drumurile comunale și ulițele pentru a se putea circula civilizat. „Le recomand cetățenilor din comuna Boghești ca pe 10 iunie să voteze USL pentru că suntem singurii care putem face ceva pentru această localitate”, transmite Sandu Aur locuitorilor din cele opt sate ale comunei.

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?