Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Tâlhari trimişi în judecată


   Patru tineri vor ajunge în fața instanței de judecată, în dosarul tâlhăriei de la Cîmpineanca. De asemenea, trei minori, care nu au participat efectiv la faptă, au fost scoși de sub urmărire penală.
Astfel, au fost trimiși în judecată Petrișor M., de 19 ani, Dănuț I. D., de 32 de ani, și Vasilică L., de 19 ani, toți din Homocea, și Dănuț C. D., de 20 de ani, din Adjud. Fapta pentru care au fost cercetați cei patru datează din noaptea de 28 spre 29 aprilie 2012. Învinuiții au lovit partea vătămată cu pumnii și picioarele, deposedând-o de o borsetă, în care erau 235 de lei, un telefon mobil și actele de identitate, două carduri și două cărți de vizită.
   Bărbatul nu a putut să le facă față celor șase, prin urmare, după incident, el și-a continuat deplasarea spre casă. În drumul său către domiciliu, victima s-a întâlnit cu o patrulă de poliție, dar nu le-a spus nimic oamenilor legii despre ce i s-a întâmplat. Ulterior, a ajuns și la spital, pentru a primi îngrijiri medicale. Abia a doua zi victima a mers la poliție și a povestit că a fost victima unei infracțiuni de tâlhărie. 
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?