Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Un ‘artist’ japonez şi-a gătit şi servit propriile ORGANE GENITALE


   Un artist japonez și-a fiert și apoi a servit propriile sale organe genitale unui număr de cinci clienți la o degustare la Tokyo, într-un gest manifest prin care dorește să atragă atenția asupra problemelor minorităților sexuale din Japonia, dar păstrând și motivația pragmatică de a-și plăti cheltuielile medicale rezultate din extirparea respectivelor organe. Desigur că rămâne de discutat cine este mai nebun din toată această poveste. Japonezul care și-a gătit organele genitale, sau cei cinci ‘curioși’ care au dat bani ca să le guste.
   Mao Sugiyama, care se consideră ‘asexuat’ a anunțat pe contul său de Twitter că a suportat la cererea sa o operație de îndepărtare a penisului și a testiculelor, în luna martie. El a conservat organele în congelator timp de două luni, și apoi a pregătit această degustare la data de 13 mai, la Tokyo, într-o sală închiriată special. Fiecare client a plătit câte 20.000 yeni (200 euro) pentru o porție din organele genitale ale lui Mao, servite alături de o garnitură de ciuperci cu pătrunjel, conform fotografiilor publicate pe internet.
   Sugiyama, un artist plastic în vârstă de 22 de ani, a ținut să explice pe Twitter că intervenția de extirpare a organelor sexuale a fost realizată de un medic și că acestea erau perfect sănătoase.  Gustarea a fost pregătită sub supravegherea unui bucătar profesionist, iar clienții au trebuit să semneze un document în care se preciza că au servit carne umană în deplină cunoștință de cauză.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?