Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Johnny Depp, membru de onoare al triburilor Comanche


   Actorul Johnny Depp, care interpretează rolul unui erou amerindian în filmul „The Lone Ranger”, a devenit membru de onoare al triburilor Comanche, a declarat o activistă amerindiană. Ceremonia prin care starul hollywoodian în vârstă de 48 de ani a primit acest titlu a fost una privată și a avut loc pe 16 mai, în orașul Albuquerque din statul New Mexico, unde locuiește LaDonna Harris, președintă și fondatoare a asociației Americans for Indian Opportunity. „Am citit despre el și despre ascendența lui amerindiană și le-am spus copiilor mei cu ocazia Zilei mamelor: «De ce nu l-am adopta?»”, a spus Harris.
   Verișorul lui Harris, care este consilier cultural pentru echipa de producție a filmului „The Lone Ranger”, a organizat întâlnirea. „A fost adoptat de familia mea. Conducătorul triburilor Comanche a recunoscut apoi această adopție, grație căreia el a devenit membru de onoare al națiunii și triburilor Comanche”, a explicat aceeași sursă.
   Starul american a primit cu această ocazie și un nume Comanche – „Mah Woo May” -, care înseamnă „cel care își schimbă forma”.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?