Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Nick Stahl, starul din “Terminatorul 3”, declarat dispărut la poliţie


   Nick Stahl, starul din „Terminatorul 3: Supremația Roboților”, a dispărut din locuința sa din Los Angeles și este căutat de soția sa cu ajutorul poliției americane, informează contactmusic.com. Potrivit site-ului TMZ.com, soția actorului a completat formularul oficial pentru persoane dispărute pus la dispoziție de poliție și crede că dispariția soțului ei are legătură cu consumul de droguri.
   Ea a declarat pentru poliția din Los Angeles că nu și-a mai văzut soțul de pe data de 9 mai. Potrivit site-ului TMZ.com, Nick Stahl obișnuia să frecventeze cartierul Skid Row, o zonă rău famată din Los Angeles, unde tră-iesc multe persoane fără adăpost și consumatori de droguri. În februarie 2012, soția actorului Nick Stahl a completat o serie de documente oficiale la un tribunal californian, în care afirma că soțul ei „ar putea să consume droguri”. Potrivit unor surse, ea se teme că drogurile au cu siguranță o anumită legătură cu această dispariție.
   Nick Stahl a devenit cunoscut odată cu rolul din filmul „Omul fără chip/ The Man Without a Face” (1993), în care a jucat alături de Mel Gibson.
   Actorul s-a făcut remarcat apoi în alte câteva producții apreciate de public și de critici, precum „La hotarul dintre viață și moarte/ The Thin Red Line”, „Terminatorul 3: Supremația Roboților”, „Sin City”, dar și în serialul de televiziune „Carnivale”. Actorul în vârstă de 32 de ani va putea fi văzut în curând pe marile ecrane în alte două pelicule, aflate în prezent în preproducție: „Away From Here” și „American Dream”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?