Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

Poliţiştii de la Economic s-au dus de la trageri, la bodegă


   Doi polițiști ai Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul IPJ au dat-o în bară rău de tot. Ei sunt cercetați disciplinar de superiori, după ce s-au prezentat la muncă cu alcool „la bord”.
   Vinerea trecută, polițiștii de la Investigarea Fraudelor au fost în poligon, la trageri. După ce au ochit țintele, unii dintre ei, care s-au crezut mai cu moț, nu s-au mai întors la serviciu, ci s-au oprit la o bodegă, unde au stat mai bine de două ore. La întoarcerea în unitate, au fost testați cu aparatul alcooltest pentru a se stabili dacă erau băuți, mai ales că erau în timpul serviciului. Sursele noastre ne-au spus că doi dintre ei erau cam aburiți, motiv pentru care vor fi cercetați disciplinar. Åžefii polițiștilor „aburiți” nu au dorit să comenteze situația. Singurul lucru pe care l-au spus a fost acela că „periodic se fac verificări cu privire la încadrarea polițiștilor în programul de lucru. Sunt verificate documentele, se fac testări rutiere și altele”.
   În ultima vreme, unii dintre polițiștii de la Economic au cam pătat imaginea instituției. În urmă cu aproximativ două luni, ei au fost acuzați că au mătrășit originalele unor sesizări, primite de la mai multe unități bancare din Focșani. Activitatea lor a fost verificată de ofițerii Corpului de Control al Ministerului Administrației și Internelor, care au sesizat Parchetul Curții de Apel Galați. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?