Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Pachete de şase zile all inclusive, pe litoral


   Patru hoteluri din Mamaia vor vinde de luni pachete de șase zile în regim all inclusive, prețul unui sejur situându-se la 695 de lei de persoană pentru hotelurile de trei stele și la 795 de lei pentru patru stele, a anunțat duminică Asociația Litoral-Delta Dunării. Tarifele sunt valabile pentru perioada 25 mai – 22 iunie.
Cele patru hoteluri sunt Mercur și Minerva (trei stele) și Dorna și Modern, clasificate la trei și patru stele. Opțiunea all inclusive asigură pentru sejurul de cinci nopți și șase zile toate cele trei mese servite în regim bufet (bucătărie românească și tradițională), băuturi incluse, acces gratuit la locurile de joacă pentru copii, acces gratuit la piscine, sezlonguri și umbrele pe plajă. „Am observat în ultimii ani o mai mare atenție a consumatorului față de prețurile vacanțelor. Pachetele integrate le securizează bugetul, iar pe ei îi mai costă doar transportul până pe litoral. Ei beneficiază la all inclusive de o gamă diversă de mâncăruri, de la felurile de bază până la deserturi, care se schimbă în fiecare zi, până la băuturi alcoolice și nealcoolice”, a declarat Marius Usturoiu, administratorul primelor două hoteluri.
   Programul oferă și facilități pentru copii, respectiv gratuitate pentru cei mai mici de 7 ani și reducere de 50% pentru copiii cu vârste între 7 și 12 ani. „Aceste pachete, vândute prin programul Litoralul pentru Toți, sunt mai ieftine cu 50% față de cele din vârf de sezon”, a spus Usturoiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?