Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Concurs pentru șefia Biroului de Investigatii Criminale


   Funcția de șef al Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Focșani a fost scoasă la concurs. Interviul structurat pe subiecte profesionale va fi susținut pe 30 mai, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, iar polițiștii interesați își mai pot depune dosarele până mâine, inclusiv.   
   Până ieri după-amiază, niciun ofițer nu se înscrisese la concurs. Momentan, împuternicit la comanda Biroului de Investigații Criminale este comisarul șef Adrian Apostol.
   Acesta a fost împuternicit la comanda Biroului de Investigații Criminale după ce fostul șef, comisarul șef Vasile Găsină, s-a stins din viață, la începutul lunii februarie.
   În altă ordine de idei, pe 31 mai, tot la sediul IPJ Vrancea va avea loc un concurs pentru ocuparea funcției de șef al Secției de Poliție Rurală Dumitrești. Înscrierile se mai pot face până pe 11 mai. Rămâne de văzut dacă de această dată, funcția de șef al Secției de Poliție Rurală Dumitrești va fi ocupată.
Funcția a mai fost scoasă la concurs, dar interviul nu s-a mai susținut deoarece polițiștii înscriși nu îndeplineau condițiile de participare și nu au primit derogări.
   În acest moment, din cele 10 Secții de Poliție Rurală de pe raza județului Vrancea, doar două nu au șefi cu acte în regulă. Este vorba de Secția de Poliție Rurală Gugești, unde la comandă este împuternicit inspectorul Alin Vlad, și Secția de Poliție Rurală Dumitrești, unde greul este dus de subinspectorul Claudiu Marinică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?