Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

PROGNOZA METEO


   Marți, vremea va fi în general instabilă, iar valorile termice vor marca o scădere. Temporar înnorările vor fi accentuate și, mai ales în cursul zilei, vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului în Maramureș, Transilvania, Moldova, Muntenia și Dobrogea.
   Izolat, în special la munte, cantitățile de apă vor depăși 15…20 l/mp și vor fi condiții de grindină. În restul țării astfel de fenomene se vor semnala local, cu precădere în zonele de deal. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 26 de grade, iar cele minime în general între 7 și 17 grade.
   La București, cerul va avea înnorări, iar valorile termice vor fi în scădere. Vor fi averse, posibil însoțite de descărcări electrice, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 23…24 de grade, iar cea minimă de 13…15 grade.
   Miercuri, vremea se va menține în general instabilă. Temporar înnorările vor fi accentuate și local, în special la deal și la munte, vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat cantitățile de apă pot fi mai însemnate și vor fi condiții de grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 și 26 de grade, iar cele minime între 9 și 17 grade, mai scăzute în zonele depresionare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?