Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Consilier judecat pentru abuz în serviciu


   Un consilier din cadrul Primăriei Ciorăști a fost trimis în judecată pentru abuz în serviciu și fals intelectual, după ce ar fi întocmit în fals o adeverință, în baza căreia a fost eliberată o carte funciară. Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani, aspectele menționate în adeverința întocmită de Mihai Isac, în 2010, nu erau conforme cu realitatea.
   În acest caz, Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară a început verificările, iar în urma controalelor, s-a ajuns la consilierul de specialitate.
   Adeverința i-a fost eliberată unei persoane fizice, care a obținut astfel cartea funciară, după care a reușit să vândă terenul.
   Potrivit procurorilor, Mihai ar fi recunoscut fapta. Contactat de reporterii noștri, consilierul a declarat că nu se consideră vinovat. „Nu am nicio vină. Eu am făcut ceea ce ține tehnic de mine. Mi s-a cerut să identific o tarla și o parcelă și în documente se arăta că sunt disponibile. Instanța o să vadă că nu am «sărit calul», cum se spune pe românește”, a declarat Mihai Isac.
   Dosarul său a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Focșani, competentă în soluționarea acestui caz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?