Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Credit de nevoi personale în lei, cu DAE 12,15% la BRD


   BRD – Groupe Société Générale desfășoară, în perioada 9 aprilie – 30 iunie 2012, o campanie promoțională de primăvară pentru creditele Expresso în lei. Această promoție este deja una tradițională, BRD fiind și în anii trecuți instituția care dădea semnalul „dezmorțirii” pieței.
   Fiind interesați de informarea promptă a cititorilor noștri, ne-am adresat domnului Daniel Constantin Popa, directorul sucursalei județene Focșani a BRD. Iată, mai jos, detaliile aflate.

   – Domnule director, ce credite se încadrează în promoția lansată pe 9 aprilie?
   – Promoția „Campania de primavară – credite Expresso” vizează toate creditele Expresso în lei pentru care cererile sunt depuse în agențiile noastre și aprobate în perioada 9  aprilie – 30 iunie a acestui an.

   – Care sunt argumentele pentru care un solicitant ar alege BRD pentru a lua un astfel de credit în timpul campaniei Dvs?
   – Caracteristicile aceastei promoții sunt cele mai atractive de pe piață în acest moment. Mă refer, în primul rând, la dobanda fixă, cu un nivel nominal de 5,5% pe an; de asemenea, este foarte important pentru client faptul că nu percepem comisionul de analiză a dosarului de credit, și nici pe cel de rambursare anticipată.
   – Vă rog să vă referiți pe scurt, dacă se poate inclusiv cu un exemplu concret, la nivelul DAE.
   – În cadrul promoției BRD, nivelul DAE „all inclusive” pentru un credit de nevoi personale fără ipoteca imobiliară este de 12,15% pe an. Ipotezele pe care le-am folosit în calculul DAE sunt următoarele:

– valoarea creditului: 25.000 Lei
– perioada de creditare: 5 ani
– asigurare de viață inclusă

   – Care sunt caracteristicile tehnice ale acestor credite?
   – Principalele caracteristici ale creditelor Expresso acordate în această promoție:
– nu este nevoie de justificarea destinației sumelor
– valoarea maximă a creditului este de 65.000 Lei
– durata maximă este de 5 ani
– acordăm o perioadă de grație parțială de până la 6 luni, în timpul căreia clientul nu plătește decât dobânda, comisionul de administrare lunara a creditului si asigurarea de viata 
–  nu cerem garanții

   – Pentru ce solicită, în general, un client un credit de nevoi  personale?
   – Cum spuneam, nu le cerem clienților să justifice destinația creditului. Dar, din experiența anterioară, în general astfel de finanțări sunt cerute pentru realizarea diverselor proiecte personale cum ar fi, de exemplu, mobilarea casei, o vacanță,  diverse alte achiziții, organizarea unor evenimente importante în viața fiecăruia etc.

   – Ce trebuie să cuprindă un dosar complet și în cât timp se acordă creditul?
   – Dosarul complet cuprinde următoarele documente:
– actul de identitate și certificatul de căsătorie (bineînțeles, dacă este cazul)
– fișa fiscală
– adeverință de venit și / sau alte documente care să certifice veniurile obținute, în funcție de tipul acestora
– ultima factură de utilități
   Procedura de acordare a creditului este foarte simplă. Clientul primește răspuns imediat la cererea sa. De la momentul depunerii dosarului complet de către client, acordăm creditul în maximum două zile lucrătoare.

   – În încheiere, un mesaj pentru potențialii clienți în cadrul acestei promoții?
   – Aș vrea să scot în evidență faptul că oferta noastră este adaptată cerințelor clienților. Așa ne-am obișnuit deja clienții, înainte de depunerea cererii, ei au o consultare cu consilierul nostru de clientelă pentru o apreciere cât mai obiectivă a propriei capacități de rambursare, în așa fel încât să fie eliminate de la început posibilele probleme legate de rambursare (rate prea mari, durata prea mică, posibile probleme care pot interveni pe parcursul derulării creditului).
   Toți colegii mei din unitățile județului Vrancea sunt pregătiți să contribuie la realizarea proiectelor descrise de clienții noștri, în perioada de desfășurare a promoției – cum spuneam, până la finele lunii iunie. Județul Vrancea cuprinde unitățile BRD amplasate în orașele Focșani, Adjud, Panciu, Mărășești, Odobești . În total, 12 agenții sunt la dispoziția clienților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?