Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Pompierii au avut zeci de intervenţii


   Pompierii vrânceni au avut zeci de intervenții, în minivacanța de 1 Mai. 
   Sâmbăta trecută, pompierii din Adjud s-au deplasat în cartierul Adjudu Vechi pentru a stinge un incendiu, care a mistuit 1,5 tone plante furajere și un depozit de furaje. Cauza cea mai probabilă este jar sau scântei purtate de vânt și căzute pe materiale și substanțe combustibile.
   În aceeași zi, pompierii focșăneni au mers la Câmpineanca, unde flăcările au făcut scrum butuci de viță-de-vie și vegetație uscată. Cauza incendiului a fost focul deschis în spații deschise. La Milcovul, două tone de fân s-au făcut scrum din cauza unor scântei.
   Pe 1 mai, un incendiu de proporții a cuprins o locuință din Păulești. La fața locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Stației de Pompieri Vidra. Cauza cea mai probabilă a incendiului este un  scurtcircuit electric.
   Cea mai grea misiune a fost la Bătinești, comuna Å¢ifești. Acoperișul locuinței lui Gheorghe M. a ars, la fel ca și 3 anexe, adăpostul de animale, 3 porci, 30 găini, un motoscuter, utilaje agricole, o remorcă auto și 100 metri pătrați din acope-rișul unui solar de legume. Până la sosirea pompierilor militari, incendiul s-a extins la alte trei gospodării.
   În perioada 27 aprilie – 1 mai, paramedicii au intervenit pentru soluționarea a 58 situații medicale de urgență.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?