Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Calcul simplu


  * Marți seara. Cu câteva ore înainte de expirarea perioadei în care puteau fi depuse candidaturile pentru alegeriloe locale din data de 10 iunie, pedeliștii nu aveau listele definitivate pentru președinția Consiliul Județean. Toate propunerile făcute anterior au fost declinate, potențialii candidați nedorind să se facă de rușine, fiind conștienți că nu au șanse să obțină mai mult de cinci voturi. Dintr-un calcul simplu reiese că nici familiile nu i-ar fi votat.
    Prin urmare, deputatul second-hand Alinuș Trașcaliu a convocat o ședință de bodegă pentru ora 20.30, poate după vreo câteva șprițuri s-o găsi vreunul care să accepte să candideze pentru șefia Consiliului Județean. Nu prea s-au îngrămădit portocaliii de frunte să participe, din moment ce Gongu și Mălureanu au fost văzuți prin Crâng, la petrecerea de 1 Mai.
    Åži uite așa ședința de șpriț, ținută undeva prin Cartierul Bahne, a durat până pe la 23.00, oră după care a prezentat și el candidatul. Un fost militar, de care nu a auzit nici dracu’.

  * Noi nu credem că la pomana dansantă a pedelului, de marți seara, a ieșit mare scandal. În primul rând, Trașcaliu s-a zgârcit, că de nu mai e la putere, și a pus pe masă pulpe stricate, de erau comesenii să ajungă la UPU pentru perfuzii în venă. Gurile rele spun că unul dintre portocalii a amenințat că se duce cu pulpa din dinți la OPC, numai așa de-a dracu, să fie amendat deputatul second-hand.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?