Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Înscrierea copiilor în clasa I sau pregătitoare, aproape de final


   Părinții care nu au reușit să își înscrie copiii în clasa pregătitoare sau clasa I în cadrul celor trei etape, mai au o șansă în cadrul celei de-a IV-a etape de înscriere. Aceasta a debutat astăzi și se va încheia miercurea viitoare, pe 9 mai.
   Această nouă etapă este destinată părinților care au vrut să își înscrie copiii în alte școli decât cele de circumscripție, dar au fost respinși inițial din lipsă de locuri. Acum, ei vor putea opta pentru unitatea de învățământ dorită, dar înscrierile se vor putea face în limita locurilor disponibile.
   Înscrierile continuă și în perioada 11 – 18 mai, când vor fi luați în evidență copiii care nu au fost cuprinși în nicio unitate de învățământ în etapele anterioare. În data de 21 mai vor fi afișate, la toate unitățile de învățământ, listele finale conținând copiii înscriși în clasa pregătitoare și clasa I.
   Cele mai solicitate școli din Focșani au fost Åžcoala „Åžtefan cel Mare”, urmată de Åžcoala „Ion Basgan” și Åžcoala „Duiliu Zamfirescu”. Locuri disponibile mai sunt în special la școlile din mediul rural.
Chiar dacă începând cu data de 18 mai se vor încheia oficial înscrierile în clasa I sau pregătitoare, părinții vor putea în continuare să își înscrie copiii la școală, până la toamnă. De asemenea, centrele de evaluare psihosomatică sunt deschise pentru eva-luarea copiilor în tot acest interval.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?