Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

50 de ani de la primul implant mamar


   Anul acesta marchează împlinirea a 50 de ani de la primul implant mamar, timp ce pare suficient pentru ca toată lumea să accepte ideea, și implicit pe femeile care recurg la o astfel de operație. Însă, în timp ce alte proceduri chirurgicale sunt acceptate, implanturile au rămas cu un stigmat.
   Femei precum Jane Fonda sau jurnalista britanică Anne Robinson au vorbit deschis despre decizia lor de a se supune unor liftinguri faciale și au fost lăudate pentru curajul și onestitatea lor. De ce nu sunt tratate la fel și femeile care apelează la implanturile mamare?, se întreabă Daily Mail.
Majoritatea femeilor fac această operație pentru a-și spori încrederea în ele, la fel ca și cele care apelează la liftinguri sau alte proceduri cosmetice, și nu pentru „beneficiul” sexului opus, așa cum mulți cred.
   În ciuda faptului că femeile de toate vârstele, din toate categoriile sociale sau profesionale și-au făcut implanturi, imaginea că cele care fac asta sunt doar niște păpuși, cu un IQ cât mai mic, continuă să fie împământenită. Mesajul pare să fie unul clar: nu poți fi luată în serios dacă ți-ai mărit sânii artificial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?