Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

Bărbat bătut de şase tineri şi tâlhărit


   Numărul persoanelor reținute pentru comiterea de infracțiuni de tâlhărie crește de la o zi la alta. Arestul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vrancea a devenit neîncăpător, ca urmare a numărului mare de infractori „cazați” aici prin decizii ale judecătorilor. Mai grav este faptul că, în ultima perioadă, printre persoanele arestate preventiv se numără foarte mulți tineri, cu vârste ce nu depășesc 25 de ani.
   Ultima infracțiune de tâlhărie a fost comisă în noaptea de sâmbătă spre duminică, la Câmpineanca.  Åžase tineri au bătut măr un bărbat care se deplasa pe stradă, apoi au furat tot ce acesta avea la el. Incidentul s-a produs în jurul orei 1.30, pe o stradă din comuna Câmpineanca. Tinerii au ajuns în arest, pentru cel puțin 29 de zile.
   Gheorghe B., de 29 de ani, se îndrepta spre casă. La un moment dat, mai mulți  tineri s-au năpustit asupra lui, l-au bătut bine, după care i-au furat borseta, în care tânărul avea suma de 230 lei, un telefon mobil, două carduri și actele personale.
   Bărbatul nu a putut să le facă față celor șase, prin urmare, după incident el și-a continuat deplasarea spre casă. În drumul său către domiciliu, victima s-a întâlnit cu o patrulă de poliție, dar nu le-a spus nimic oamenilor legii despre ce i s-a întâmplat. Ulterior, Gheorghe B. a ajuns și la spital pentru a primi îngrijiri medicale.
   Abia duminică victima a mers la poliție și a povestit că a fost victima unei infracțiuni de tâlhărie. „Duminică, la ora 15.00, Poliția municipiului Focșani a fost sesizată de către o persoană din Cîmpineanca, despre faptul că în cursul nopții, în timp ce se deplasa pe raza comunei, a fost acostată și lovită de un grup mai mare de persoane, care i-au luat borseta”, a declarat comisarul șef Gicu Avasiloaie, șeful Poliției municipiului Focșani.

Bărbatul a fost tâlhărit de patru adulți și doi copii
 
   Polițiștii Secției 1 de Poliție Rurală Focșani au început verificările, iar la scurtă vreme, după ce i-au fugărit prin vie, i-au identificat și pe principalii suspecți ai tâlhăriei. Aceștia sunt Dănuț D., de 22 de ani, Marius I., de 21 de ani, Vasilică L., de 19 ani, Ionuț B., de 19 ani, Emanuel L., de 16 ani, și Cătălin D., de 15 ani, care locuiau la o fermă agricolă din zonă.
   Suspecții au ajuns la sediul Poliției Municipiului Focșani pentru a fi audiați. Împotriva a patru dintre ei s-a luat măsura reținerii pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, ei fiind apoi arestați preventiv. „Ca urma a cercetărilor efectuate, împotriva a patru dintre suspecți s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi (ieri – n.r.) să fie duși la instanță cu propunere de arestare preventivă”, a adăugat comisarul șef Avasiloaie. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?