Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

GALERIE FOTO: „Marea colectare“ a deşeurilor, făcută de elevi


   Elevi din 21 de unități de învățământ din județ, alături de cadrele didactice, au participat, ieri, la o acțiune de selectare și colectare a deșeurilor, denumită „Marea colectare”. Acțiunea s-a desfășurat în cadrul celei de-a III-a ediții a proiectului educațional „Terra, suntem copiii tăi”.
   Acțiunea i-a implicat atât pe elevi cât și pe părinții acestora și cadrele didactice, toți fiind susținuți de directorii unităților de învățământ implicate. Cu toții au adunat hârtiile, peturile, dar și alte deșeuri aruncate la voia întâmplării. Proiectul a fost coordonat de profesorii Nicoleta Avram, Violeta Gîsculescu și directorul Grădiniței nr. 1 din Focșani, Mariana Călin.
   Activitatea „Marea colectare” ce s-a desfășurat ieri, în cadrul celei de-a III-a ediții a proiectului educațional „Terra, suntem copiii tăi”,  are ca parteneri Casa Corpului Didactic „Simion Mehedinți” din Focșani, Bi-blioteca Județeană „Duiliu Zamfirescu”, Remat Vrancea și Divoriprest, firme care au sponsorizat acțiunea și au asigurat consultanță pe teme de mediu.
Proiectul se va încheia cu un concurs pentru elevi și o sesiune de comunicări pentru cadre didactice, care vor avea loc pe 19 mai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?