Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

PROGNOZA METEO


   Vremea va fi în general instabilă. Cerul va prezenta înnorări temporare și pe arii relativ extinse se vor semnala averse și descărcări electrice. Izolat la munte cantitățile de apă vor fi mai însemnate și vor fi condiții de grindină, informează Administrația Națională de Meteorologie.
   Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 și 20 de grade, iar cele minime se vor situa între 3 și 11 grade.
   La București , vremea va fi în general instabilă. Cerul va avea înnorări mai ales în cursul zilei când temporar vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi 18…19 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 8 grade.
   La munte, vremea va fi în general instabilă. Cerul va prezenta înnorări temporare și pe arii relativ extinse se vor semnala averse și descărcări electrice. Izolat cantitățile de apă vor fi mai însemnate și vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în timpul ploilor. Temperatura aerului nu va avea variații semnificative față de ziua precedentă, tendința fiind de ușoară creștere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?