Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

GALERIE FOTO: Adjudul, promovat la Chişinău


   Mai mulți elevi ai Colegiului Tehnic „Gh. Balș” din Adjud, însoțiți de profesori, au participat, în perioada 8-12 aprilie, la Conferința tehnico – științifică „Åžtiința – Totalitatea Cunoștințelor Noastre”, care a avut loc la Chișinău, în Republica Moldova. Reprezentanții Colegiului Tehnic „Gheorghe  Balș” au participat la acest eveniment ca invitați de onoare, alături de cei ai Liceului „Marcel Callo” din Franța. În cadrul evenimentului, unitatea de învățământ, municipiul Adjud și Vrancea au fost prezentate într-o manieră atractivă.
   Cadrele didactice adjudene au prezentat două lucrări tehnico-științifice. Astfel, profesorul inginer Maria Bîrlă, directorul Colegiului Tehnic din Adjud, și profesorii Valentin Marian Mitrofan și Teodor Brebuleț au prezentat lucrarea „Metode alternative de proiectare și realizare a unui sistem de control în mecantronică”. Lucrarea „Tendințe actuale în domeniul măsurătorilor electrotehnice” a fost prezentată de profesorii ingineri Tatiana Apostu și Cecilia Sava.
   Elevii au participat la o masă rotundă, ocazie cu care au schimbat între ei sau cu profesorii impresii și opinii. De asemenea, ei au avut ocazia să viziteze principalele obiective turistice din Chișinău, au desfășurat activități practice și au fost în excursie în zona Milieștii Mici.
   Profesorii adjudeni sunt de părere că evenimentul de la Chișinău le-a dat ocazia să promoveze orașul de pe Trotuș. „Sperăm ca relațiile noastre să devină din ce în ce mai fructuoase spre beneficiul ambelor instituții pe care le reprezentăm și să constituie în timp, un model de bună și sinceră colaborare”, a declarat Cecilia Sava. 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?