Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Tâlhari condamnaţi la închisoare… cu suspendare


   Doi tineri, acuzați că au tâlhărit o femeie, pe strada Popa Åžapcă din Focșani, au fost condamnați cu suspendare. Atât Marius B., de 22 de ani, din Bătinești, comuna Å¢ifești, cât și prietenul său, Valentin Dani D., de 22 de ani, din Vidra, au recunoscut fapta. Ei au fost condamnați la câte patru ani de închisoare, cu suspendare. „Stabilește ca organ de supraveghere – Serviciul de Probațiune de pe lângă Tribunalul Vrancea. (…) dispune punerea de îndată în libertate a inculpaților B. Marius Marian și D. Dani Valentin. Constată că inculpații au fost reținuți și arestați preventiv, începând cu data de 24.11.2011și până la data punerii în libertate”, se arată în hotărârea dată de judecători.
   Partea vătămată va primi, conform sentinței instanței de fond, 1.168 lei despăgubiri materiale și 5.000 lei daune morale. Sentința poate fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Galați.
   Reamintim că fapta pentru care cei doi tineri au ajuns să fie judecați, datează din seara zilei de 21 noiembrie 2011. Potrivit rechizitoriului întocmit de procurori, victima se deplasa pe strada Popa Åžapcă din Focșani și a fost abordată de cei doi indivizi. Prin violență, i-au smuls geanta de pe umăr. În poșetă, femeia avea 20 de lei, două telefoane mobile și documente.
   Victima a ajuns la spital cu traumatism cranio-cerebral acut închis, traumatism de umăr și claviculă și contuzie de coastă. După comiterea faptei, cei doi tineri au primit mandate de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?