Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Moldoveanul acuzat de furt, pus în libertate


   Basarabeanul acuzat că ar fi încercat să fure un autoturism Mercedes, parcat pe o stradă din Focșani, va petrece sărbătorile în libertate. Ruslan Cuzorin a obținut, la Tribunalul Vrancea, în recurs, înlocuirea măsurii arestului preventiv cu aceea de a nu părăsi țara. „Admite recursul inculpatului. Casează în parte încheierea de ședință a Judecătoriei Focșani din data de 6 aprilie 2012, în sensul că înlocuiește măsura menținerii arestării preventive a inculpatului Cuzorin R. cu măsura «obligarea de a nu părăsi țara»”, se arată în hotărârea luată de judecători.
   Reamintim că la începutul lunii martie, bărbatul a fost depistat în timp ce încerca să fure un autoturism, parcat pe o stradă din Focșani. La sfârșitul săptămânii trecute, acesta a fost trimis în judecată de procurori. În fața procurorilor, el a susținut că nu intenționa să fure autoturismul Mercedes, ci doar să ia o piesă.
   Ruslan Cuzorin a precizat că deține o mașină identică și ar fi vrut să înlocuiască o piesă defectă de la mașina sa, cu una bună, de la mașina părții vătămate. Anchetatorii spun însă că asupra lui, Ruslan avea chei și diferite scule, folosite la spargerea autoturismelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?