Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

Fraţii Iuga au fost condamnaţi


   Marian Iuga și fratele său Georgian, cercetați pentru că ar fi intrat în casa unei familii din Odobești și i-ar fi lovit pe proprietari, au fost condamnați. Georgian a scăpat cu o pedeapsă de trei ani cu suspendare, dar pentru fratele său, Marian, lucrurile s-au complicat, având în vedere că mai fusese condamnat și anterior. „(…) aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea, de 3 ani și 6 luni închisoare. În temeiul articolului 83 Cod penal dispune revocarea suspendării condiționate a executării pedepsei de 3 ani închisoare, aplicată prin sentința penală nr. 851/18.04.2007 a Judecătoriei Focșani, rămasă definitivă prin decizia penală nr.521/R/30.09.2008 a Curții de Apel Galați, astfel încât inculpatul va executa în total pedeapsa de 6 (șase) ani și 6 (șase) luni închisoare”, se arată în sentința Judecătoriei Focșani.
   În actul de acuzare întocmit de procurori pe numele celor doi frați, se arată că pe 25 decembrie 2011, ei au pătruns în locuința părții vătămate, căutând o tânără, care a fost iubita lui Marian. Procurorii spun că inițial, agresorii au bătut la ușa victimei și pentru că nu a răspuns nimeni, au rămas în așteptare.
   Într-un final, proprietarul a ieșit din apartament din cauza unei pene de curent, ocazie cu care s-a întâlnit cu frații Iuga, ce au insistat să discute cu tânăra. Au pătruns cu forța în apartament, iar în urma scandalului provocat, a fost rupt zăvorul de la ușă, geamul a fost spart, la fel și o veioză.
A fost anunțată poliția, iar agresorii au plecat. Marian nu a recunoscut faptele și ulterior a depus și el plângere la poliție împotriva părții vătămate, susținând că a fost agresat de aceasta. La câteva zile de la faptă, tânărul a fost arestat preventiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?