Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Bursa locurilor de muncă, din nou „acasă“ la… Plăcintă


   Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Vrancea va organiza în ziua de 27 aprilie, Bursa generală a locurilor de muncă. Dacă în alte ediții, bursa se ținea în șase sau opt locații, luna aceasta vor fi doar patru locuri, Focșani, Adjud, Panciu și Vidra.
   Directorul executiv al AJOFM, Iozefina Iaru a revenit la mai vechiul obicei de a organiza bursa, „acasă” la senatorul second-hand, Sorina Plăcintă. Astfel, în Focșani, șomerii sunt invitați, în timp ce își caută de muncă, să-și bea cafeaua la ora 9.00 în sala de conferințe a Hotelului Fashion Center din Sud. În celelalte localități, Plăcintă nu are niciun spațiu comercial astfel că bursele se organizează la Casa de Cultură sau la primărie.
   Bineînțeles că „acțiunea își propune realizarea legăturilor directe între ofertanții de locuri de muncă și persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă”, nicidecum îndesarea de sume în buzunarul de campanie al senatorului pedelist.
   Acesta este însă un mizilic. Concubinajul dintre AJOFM și societatea de confecții a senatoarei second-hand Sorina Plăcintă se materializează în proiecte cu bani europeni. După ce a fost pusă pe criterii politice în funcția de director a AJOFM, Iozefina Iaru a transformat instituția într-o extensie a societății de îmbrăcăminte. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?