Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Şedinţă de bilanţ fără reprezentantul ANST


   Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vrancea, dar și singurul club departamental din județ, CS Unirea Focșani, își vor prezenta astăzi, de la ora 12.30, la sediul DJST bilanțul competițional pe anul 2011 și rezultatele care au fost obținute de sportivii vrânceni în competițiile naționale și internaționale la care au participat.
   La întrunire ar fi trebuit să participe și consilierul Autorității Naționale pentru Sport și Tineret, Ana Maria Åžintie, dar aceasta a anunțat în ultima clipă că nu se poate prezenta la Focșani din motive obiective. În schimb, vor participa Cristi Vioiu (șeful DJST Buzău) și Ana Maria Vasiliu (șeful DJST Galați). La ședință vor participa antrenorii cluburilor sportive din județ care au participat cu sportivii la competiții interne și internaționale în anul 2011, dar și oficialități județene.
   Pe ordinea de zi se află prezentarea raportului de activitate al Direcției Județene pentru Sport și Tineret Vrancea pe anul 2011, a rezultatelor obținute de sportivi, dar și investițiile care s-au făcut la Sala Sporturilor din Focșani, respectiv Stadionul Milcovul din Sud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?