Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

PROGNOZA METEO


   Vineri, vremea va fi caldă și în general instabilă. În cursul zilei cerul va avea înnorări temporar accentuate și local se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în sud-vest și în zonele de deal și munte, informează Administrația Națională de Meteorologie.
   Noaptea astfel de fenomene se vor semnala pe arii extinse în regiunile intracarpatice și izolat în rest. Izolat cantitățile de apă vor depăși 15 l/mp și vor fi condiții de grindină. Temperaturile maxime, în ușoară scădere, se vor situa în general între 14 și 24 de grade. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 4 și 12 grade.
   La București, vremea va fi în general instabilă. Temporar cerul va avea înnorări și se vor semnala ploi de scurtă durată și descărcări electrice, mai ales după-amiaza. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă, in scădere, se va situa în jurul valorii de 22 de grade, iar cea minimă va fi de 9…11 grade.
   La munte, vremea va fi caldă și în general instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și pe arii relativ extinse se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat cantitățile de apă vor depăși 15 l/mp și vor fi condiții de grindină. Temperatura aerului va marca o scădere ușoară față de ziua precedentă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?