Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Cristian Cosma, medaliat la Bucureşti


   Tenismanul Cristian Cosma (legitimat la clubul Unirea Focșani) a fost medaliat la turneul de categoria A din cadrul Circuitului Național, întrecere care se va încheia astăzi la București. Cosma a participat în proba de dublu alături de Vlad Dancu (Tenis Club 4 București), iar cei doi au ajuns în finala categoriei 14 ani masculin, pe care au disputat-o aseară, după închiderea ediției noastre, împotriva perechii Gabriel Boitan (Tenis Club Idu Mamaia) – Edris Fetișleam (Åžtiința Constanța).
   În faza sferturilor de finală, cotați cu șansa a patra la câștigarea turneului, Cristian Cosma și Vlad Dancu s-au impus cu 6-4, 6-2 în fața perechii Alexandru Gima (LPS Constanța) – Teodor Giușcă (AMG București), iar în semifinale, Cosma și Dancu au câștigat, 6-4, 2-6, 10-8 în fața perechii Răzvan Bobleagă – Răzvan Codrescu (ambii de la AS Politehnica București). La îndividual, tenismanul focșănean a pierdut în primul tur, 6-3, 1-6, 4-6 în fața lui Andrei Alexandrescu (CS Åžtiința Constanța).

Teodor Puiu, locul II la Galați

   Sportivul Teodor Puiu, sportiv legitimat la clubul CSM 2007 Focșani s-a clasat pe locul II la ediția din acest an a Cupei municipiului Galați, turneu de categoria a II-a organizat de CS Dacia Galați. Teodor Puiu a participat la categoria 10 ani masculin și a obținut patru victorii la turneul de șah: 6-2, 6-3 cu Lucian Glavașc (ICRMSG Galați), 6-2, 6-1 cu Rareș Struță (Atlas Galați) și 6-0, 6-0 cu Bogdan Brăguță (Omega Brăila), iar în finală a cedat, 5-7, 1-6 în fața lui Andrei Åžtefan (Dacia Galați).,

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?