Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Şoferii băuţi, pericol pentru participanţii la trafic


   Åžoferii băuți sunt nelipsiți din trafic. Aproape că nu există nicio zi în care polițiștii de la Rutieră să nu se confrunte cu cel puțin o astfel de situație . Luni, trei șoferi s-au ales cu dosare penale pentru că s-au urcat băuți la volan și au avut ghinionul să fie prinși.
La Vidra, oamenii legii au oprit în trafic o mașină condusă de Adrian P., de 23 de ani, din localitate. Tânărul mirosea a alcool, iar polițiștii l-au pus să sufle în etilotest. Rezultatul a fost de 0,76 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.
   Tot la Vidra, polițiștii au tras pe dreapta și mașina condusă de Florin Alin S., din localitate. La testare, s-a stabilit faptul că tânărul avea o alcoolemie de 0,89 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.
   Åži polițiștii din Adjud au întocmit un dosar penal. Ei l-au oprit în trafic, pe strada Moș Ion Roată, pe Ionuț Alexandru B., de 21 de ani, din localitate.
În urma testării, s-a stabilit faptul că acesta avea o alcoolemie de 0,66 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Mai mult, băiatul nu avea nici permis de conducere, prin urmare, el s-a ales cu dosar penal și va fi cercetat pentru că s-a urcat la volan fără permis de conducere și sub influența băuturilor alcoolice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?