Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

GALERIE FOTO: Dumitru Zisu, medaliat cu aur în America


   După ce sâmbătă în întrecerea juniorilor, trei sportivi de la secția de judo a Liceului cu Program Sportiv Focșani au urcat pe podium la turneul internațional „25th Annual Li-berty Bell Judo Classic”, competiție care a avut loc în Philadelphia (Statele Unite ale Americii), duminică a venit rândul unui alt vrâncean să obțină o medalie. Judoka Dumitru Zisu (4 dan) a cucerit medalia de aur în cadrul categoriei 81 de kilograme la Masters.
   Profesor la Liceul cu Program Sportiv Focșani și component al Lotului Național de kata al României, Dumitru Zisu a avut parte pe tatami de adversari din Rusia, Brazi-lia, Canada și Statele Unite ale Americii, iar finala competiției a câștigat-o în fața unui american de origine rusă. „Sportul este o competiție continuă. Mi-a plăcut întotdeauna să câștig. Rezultatele au venit după o muncă asiduă, dar și din dorința de a mă perfecționa. Împreună cu ceilalți colegi de la secția de judo ne-am propus să aducem în Vrancea medalii de la marile concursuri din țară și din străinătate la care vom fi invitați. Avem copii talentați și așteptăm să mai vină la sală și alți puștani pentru că Vrancea nu duce lipsă de talente”, a precizat Dumitru Zisu.
   Reamintim că în prima zi a întrecerii, judoka Laris Borș, Mircea Tomescu și Iuliana Vințe au obținut medalii și au demonstrat că școala de judo din Focșani poate obține rezultate remarcabile și în Statele Unite ale Americii. Laris Borș a obținut medalia de aur la categoria 36 de kilograme, Mircea Tomescu a luat aurul la categoria 30 de kilograme, iar Iuliana Vințe a cucerit medalia de bronz la categoria 56 de kilograme.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?