Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Trei exerciţii pentru fese ferme


   Orice femeie visează să aibă coapse și fese ferme, bine definite însă cum nu există nici o formulă magică, doar exercițiile pentru fese executate riguros și constant oferă soluția. Până la urmă, fesierii, ca orice alt mușchi, au nevoie de exerciții specifice pentru a fi lucrați. În cazul în care nu ai timp să mergi la sală poți executa următoarele exerciții pentru fese, acasă.
   Dacă ești începător, crește gradual intensitatea exercițiilor pentru fese, pe care ar trebui să le execuți zilnic. Și încă ceva: nu te aștepta ca după 1-2 exerciții fesele tale să se transforme radical. Pentru asta ai nevoie de timp și de perseverență și tu îți vei îndeplini dorința: să ai coapse și fese ferme, bine definite.
 
1: Ridicări în spate ale piciorului
    Din poziția stând în picioare ridici un picior în spate. Pentru a-ți menține echilibrul sprijină-te cu o mână de spătarul unui scaun sau fotoliu. Cine a făcut balet cunoaște foarte bine această mișcare cu mâna sprijinită de bară. Încet, ridică în spate un picior până la înălțimea maximă pe care o poți atinge. Odată ce ai atins înălțimea maximă încordează fesierul  timp de 5 secunde, apoi revino în poziția inițială.
   În timpul executării mișcării este recomandat să menții o postură corectă. Repetă mișcarea. Începătoarele ar trebuie să facă 10 repetări pentru fiecare picior, iar cele cu o condiție fizică mai bună pot face exercițiul timp 15-20 minute pe fiecare picior.
 
2: Flexii pentru femurali
    Așază-te în genunchi și sprijină-te în coate. Ridică pe rând piciorul stâng, apoi piciorul drept, având grijă să fie perfect întinse. Pentru a nu fi afectate ligamentele, mișcările trebuie executate lent pe extensie. 15 și 20 de repetări pentru fiecare picior, în 3-5 serii sunt de ajuns pentru atingerea obiectivului.
 
3: Genuflexiunile la perete
    Stai cu spatele lipit de un perete. Picioarele trebuie să fie la o distanță mai mare pentru a te putea lasă în jos. În cazul în care dorești să crești intensitatea exercițiului poți ține în mâini două gantere. 
Încearcă să incluzi aceste exerciții în rutină ta zilnică. Le poți face oricând și oriunde. Execută-le cu perseverență și vei fi recompensată cu un fund așa cum îți dorești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?